Moderna

 Moderna vloeren zijn prachtige warme vloeren met een fantastische uitstraling. Moderna vloeren zijn zowel in laminaat, parket, vinyl als kurk verkrijgbaar. Duitse hoogwaardige kwaliteit en prachtige kleuren en afwerkingen zorgt ervoor dat u uw woning een warme uitstraling kunt geven. Neem contact op met Hormes Trading voor meer informatie over Moderna vloeren. Zowel particulier als bedrijf kan bij ons terecht. Wij verwijzen u graag door naar een van onze dealers. Kijk voor de actuele collectie op: www.bhk.de. U kunt ook onze webshop www.allesvoorhout.nl raadplegen en de folders downloaden.

Een laminaatvloer van Moderna is kwalitatief hoogwaardig laminaat met een fantastische uitstraling geïnspireerd op de natuur. U kunt kiezen voor laminaat met een houtpatroon of steenpatroon. Het laminaat ziet er precies zo uit als echt hout en voelt ook zo aan. Er zijn vele variaties verkrijgbaar van houtpatroon, steenpatroon en kleur zodat u Moderna laminaat kunt vinden dat precies past bij de inrichting van uw huis of kantoor. Neem contact op met Hormes Trading voor meer informatie.

Moderna laminaatvloeren staan bekend om hun lange levensduur. Zo blijft een vloer van Moderna in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Vloerenvoordelig garandeert hiermee indirect jarenlang puur woonplezier. Moderna is onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk, comfortabel, sfeervol en zeker bestand tegen een stootje.  

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van