Meister Naduravloer NQ500 6473 Kwartsgrijs

Nadura is een vloerbedekking die de voordelen van twee soorten vloeren verenigt. Lees meer

A-merk 'Meister' laminaat met 100% laagste prijsgarantie, profiteer direct!

  • Laminaat 6473 Kwartsgrijs
  • Normaal: € 45,95 Nu: € 38,59 per m²
  • 1,41 m² per pak (prijs/pak: € 54,45)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Meister Naduravloer NQ500 6473 Kwartsgrijs

  • -
  • 34
  • 10
  • Beige
  • -
Nadura is een vloerbedekking die de voordelen van twee soorten vloeren verenigt. Hij is net zo warm als een houten vloer, maar tegelijkertijd robuust en degelijk als tegels. Nadura is zeer eenvoudig te reinigen, is lekker warm voor de voeten en daarbij zo degelijk dat ook harde voorwerpen haast geen schade kunnen aanrichten. Terwijl keramische tegels bij een flinke stoot barsten of scheuren, ontstaan er bij Nadura slechts kleine deuken of krassen, die meestal weer gecorrigeerd kunnen worden. In tegenstelling tot tegels kan Nadura zonder lijmen zwevend worden gelegd.Het hoofdbestanddeel van Nadura is de innovatieve 'Wood Powder' – een mix van fijne houtvezels en minerale bestanddelen. Het poeder wordt onder druk en bij hoge temperaturen in elkaar geperst. Zo verkrijgt Nadura een oppervlak dat simpelweg allebei is: hard als steen en warm als hout. Daarbij ziet het er ook nog schitterend uit. Trendy steen- en metaaldessins of ook betonoptieken in het maxi-tegelformaat of als kwadraten benadrukken de moderne woonstijl.Technische specificaties

Gebruikerklasse: 23 / 34

Antislip: R10

Garantie particulier: 10 jaar

Garantie commercieel: 5 jaarOppervlak

Verschijning: Imitatie

Structuur: Steenporiën-structuur

Kleurbereik: licht

Werking: stil

Voegen-beeld: rondomlopende V-voeg

Decor: SonstigeAfmetingen

Dekmaat: 485 x 485 mm

Totale dikte: 10.5 mm

Formaat: VierkantjeInstallatie

Installatiesysteem: QuadroclicPlus

Installatie: zwevend / volledig verlijmd

Geïntegreerde contactgeluiddemping: geen
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van