Afhalen en bezorgen

In uw winkelwagen op de site kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of deze zelf wenst af te halen. U krijgt 2% korting indien u de bestelling bij ons komt afhalen

Voor het afhalen van de bestelde artikelen maakt u eenvoudig een afspraak. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de door u bestelde producten gegarandeerd aanwezig zijn bij uw komst.

Thuisweb B.V. 
Beerseweg 10a (navigatie: heiligenberg 1)
5431LC Cuijk

Afhaaltijden: Maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur


Bezorgen

Kosten

Vloerenvoordelig.nl bezorgt bij een bestelling vanaf €450,00 volledig gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Bij de bestelling geeft u aan wanneer u de producten wilt ontvangen en u word binnen 24 uur na uw bestelling netjes op de hoogte gebracht omtrent de gewenste afleverdatum. Op de dag van levering wordt u een half uur tot een uur voor levering telefonisch ingelicht door onze transporteur. Op deze manier hoeft u niet de gehele dag thuis te zijn.

De transportkosten naar België bedragen, ongeacht uw woonplaats, €60,00 per bestelling. Het maakt dus niet uit hoeveel producten u bij ons besteld.

De afleveringsplaats
Als het afleveradres anders is dan het postadres kunt u dit melden bij onze administratie/verkoop.

Afleverdatum en tijd
De bezorgdatum wordt met u overlegd. Helaas kunnen wij geen exacte tijdstippen aangeven. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. 

Uitgestelde levering
Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal zes maanden na de besteldatum. We vragen u dit wel aan te geven tijdens uw bestelproces. Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal drie maanden is ons magazijn gestald worden. De eerste twee weken zijn hier geen kosten aan verbonden. 

Bezorgafspraak
Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient u deze minimaal 24 uur van te voren bij ons te annuleren. Wanneer een afspraak niet afgezegd wordt worden €30,00 extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betalen en factuur
U heeft meerdere betaalopties, namelijk: ideal, creditcard, overboeking en per rembours. Rembours betaling betaald u contant aan de transporteur en de andere betaalmogelijkheden betaalt u voorafgaand aan de levering.

LET OP. De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen/palletwagen bereikbaar is. Voor verdere verplaatsing binnen uw woning dient u zelf zorg te dragen. Dit is eenvoudig weg te verklaren aan de hand van het feit onze vervoerders alleen opereren en arbeidsomstandigheden tilwerkzaamheden niet toestaan.
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van