Euro Home Villa Grande 8572 - Chamboard Oak

Verrijk uw kamer met de uitstraling van een echte brede plank, De V-groef, aan de lange zijden, gecombineerd met het Endless Beauty effect, geven het effect van een echt houten vloer en een specifiek Lees meer

Bestel nu je 'Euro Home' laminaat met extra korting

  • Laminaat 8572 - Chamboard Oak
  • Normaal: € 21,95 Nu: € 18,65 per m²
  • 2,49 m² per pak (prijs/pak: € 46,97)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Euro Home Villa Grande 8572 - Chamboard Oak

  • -
  • Chamboard Oak
  • 32
  • 20
  • Middenbruin
Verrijk uw kamer met de uitstraling van een echte brede plank, De V-groef, aan de lange zijden, gecombineerd met het Endless Beauty effect, geven het effect van een echt houten vloer en een specifiek ruimtelijk effect. Dus voor een “nieuwe look”, voor bijvoorbeeld uw huiskamer, is deze Villa Grande vloer, de vloer voor U!

Voordelen:
■ Dikte 8 mm.
■ Doorlopend decor van paneel naar paneel.
■ Houten plank effect door V-groef aan de lange zijden.
■ 1clic2 - eenvoudig en zeker installeren door hoorbare clicverbinding.

Afmetingen:
242x1285 mm, dikte 8 mm, 2.48 m2 per pak
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van