Euro Home Nature 8630 - Aspen Eik

Realistischer kan haast niet. Lees meer

Bestel nu je 'Euro Home' laminaat met extra korting

  • Laminaat 8630 - Aspen Eik
  • Normaal: € 21,95 Nu: € 18,65 per m²
  • 2,22 m² per pak (prijs/pak: € 41,04)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Euro Home Nature 8630 - Aspen Eik

  • 32
  • 20
  • Aspen Eik
  • Beige
  • -
Realistischer kan haast niet. Geniet van de charme en comfort van de Nature Horizon collectie. De matte diep geborstelde afwerking met de glanseffecten in de groeven geven een atmosfeer van rust en kalmte. Bredere planken met een onzichtbare voeg tussen de panelen zorgen voor een ruimtelijke werking.

Voordelen:
■ Dikte 8 mm.
■ Doorlopend decor en structuur van paneel naar paneel.
■ Houten plank effect door V-groef aan lange zijden.
■ Natuurlijk effect door geborstelde glansafwerking.
■ 1clic2go - eenvoudig en zeker installeren door hoorbare clicverbinding.

Afmetingen:
192x1285 mm, dikte 8 mm, 2.22 m2 per pak
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van