Euro Home Loft K040 Urban Driftwood

De Euro Home Loft laminaatvloer is het beste van de natuur en design. Lees meer

Bestel nu je 'Euro Home' laminaat met extra korting

  • Laminaat K040 Urban Driftwood
  • Normaal: € 18,95 Nu: € 14,35 per m²
  • 2,22 m² per pak (prijs/pak: € 31,85)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Euro Home Loft K040 Urban Driftwood

  • 32
  • 10
  • Beige
  • -
  • Urban Driftwood
De Euro Home Loft laminaatvloer is het beste van de natuur en design. Echt of gemanipuleerd ? je moet echt heel goed kijken om enig verschil te zien. Waneer u voor de Loft collectie kiest, kiest u een robuuste en onderhoudsvriendelijke laminaatvloer.

Voordelen:
■ Dikte 8 mm.
■ Prachtige parket uitstraling.
■ Sterker dan hout
■ Duurzaam HDF board met een vochtbescherming.
■ PEFC gecertificeerd.
■ Twinclic – klikt op de korte- en lange kanten.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van