Douwes Dekker Elegant Eigentijds Licht Eiken

Met de prachtige decors van deze rustige, eigentijdse vloeren creëer je rust in je interieur. Lees meer

t/m 17 februari incl. gratis ondervloer* + plakplint.

Bel één van onze productspecialisten om de actie te verzilveren

  • Laminaat Eigentijds Licht Eiken
  • Gratis ondervloer!
  • 27,95 per m²
  • 2,67 m² per pak (prijs/pak: € 74,71)
Gratis ondervloer
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Douwes Dekker Elegant Eigentijds Licht Eiken

  • 4V
  • 32
  • -
  • -
  • Beige
Met de prachtige decors van deze rustige, eigentijdse vloeren creëer je rust in je interieur. Dankzij de natuurgetrouwe embossed in register structuur, die alle noesten en nerven in het hout volgt, heb je met dit laminaat een niet van echt hout te onderscheiden vloer in huis. Alle Elegant-vloeren zijn 9 mm dik en hebben extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm. Dat is bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een V-groef rondom, die de overgang tussen de verschillende planken benadrukt.

Product omschrijving
Dikte: 9 mm
Gebruiksklasse: 23/32
Slijtweerstand: AC4
Legsysteem: Safe-Lock
V-groef: 4V
Pakinhoud: 2,673 m2
Plankformaat: 220 x 24,3 cm
Oppervlaktestructuur: embossed
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van