BerryAlloc Naturals 5124-1108 Vries Eik

Deze Vries Eik laminaatvloer maakt deel uit van de 12-delige kwaliteitscollectie Naturals van BerryAlloc. Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat 5124-1108 Vries Eik
  • Normaal: € 22,95 Nu: € 19,50 per m²
  • 1,91 m² per pak (prijs/pak: € 37,44)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Naturals 5124-1108 Vries Eik

  • -
  • Vries Eik
  • Micro
  • 32
  • 25
  • Click laminaat
  • Grijsbruin
Deze Vries Eik laminaatvloer maakt deel uit van de 12-delige kwaliteitscollectie Naturals van BerryAlloc. Het is een zeer warme collectie. Het uniclic systeem zorgt voor een eenvoudige plaatsing van een stevige vloer. Naturals is uitermate geschikt voor de belopen vertrekken en vormt zodoende een zeer betaalbare langetermijninvestering.

De antistatische Vries Eik planken hebben een verfijnde, voelbare houtstructuur en zijn nagenoeg niet te onderscheiden van een massieve parketvloer. Een plank is 1285 millimeter lang, 186 millimeter breed en 8 millimeter dik. De subtiele microgroeven aan de lange zijden zorgen voor een ruim en egaal effect in vertrekken als woonkamer, vergaderruimte, keuken en slaapkamer. Naast het feit dat deze Vries Eik uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming.

BerryAlloc vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van BerryAlloc tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Naturals vloeren van BerryAlloc geleverd worden met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend maakt de variant Vries Eik deel uit van een zeer exclusieve en betrouwbare serie vloere

Technische specificaties
Afmetingen: 1288 L x 186 W x 8 TH mm
Afmetingen doos: 8 planken/ doos (1,92 m²)
Afmetingen pallet: 56 dozen/ pallet (107,33 m²)
Slijtvastheid: IP ≥ 4.000
Slagvastheid: IC2
Effect van Castor Chair: Geen schade of zichtbare verandering in verschijning
Compatibel met vloerverwarming: Ja
Brandwerendheid: Cfl – s1
Formaldehyde: E1
Gladheid: DS
Thermische weerstand: 0,10 m² K/W
Diktezwelling: ≤ 10%

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van