BerryAlloc Elegance 5228-0141 Zandgrijs Eik

Deze sfeervolle Zandgrijs Eik laminaatvloer maakt deel uit van de 8-delige kwaliteitsserie Elegance van BerryAlloc. Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat 5228-0141 Zandgrijs Eik
  • Normaal: € 27,95 Nu: € 23,75 per m²
  • 2,45 m² per pak (prijs/pak: € 58,19)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Elegance 5228-0141 Zandgrijs Eik

  • -
  • Zandgrijs Eik
  • 32
  • 20
  • 1
  • Grijsbruin
Deze sfeervolle Zandgrijs Eik laminaatvloer maakt deel uit van de 8-delige kwaliteitsserie Elegance van BerryAlloc. Het uniclic systeem zorgt voor een eenvoudige plaatsing van een stevige vloer. Elegance is geschikt voor alle belopen vertrekken en vormt zodoende een betaalbare langetermijninvestering.

De antistatische Zandgrijs Eik planken hebben een verfijnde, voelbare houtstructuur en zijn haast niet te onderscheiden van een massieve parketvloer. Een plank is wel 2033 millimeter lang, 24,1 centimeter breed en 9 millimeter dik. Deze dikte zorgt voor het geluid en gevoel van een massief houten vloer. Bovendien zorgen de afmetingen in combinatie met de subtiele microgroeven aan alle zijden voor een ruim en tijdloos effect. De Elegance serie is te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming.

BerryAlloc vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van BerryAlloc tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Elegance vloeren van BerryAlloc geleverd worden met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend maakt de variant Zandgrijs Eik deel uit van een zeer exclusieve en betrouwbare serie vloeren.

Technische specificaties
Afmetingen: 2033 L x 241 W x 9 TH mm
Afmetingen doos: 5 planken/ doos (2,44 m²)
Afmetingen pallet: 54 dozen/ pallet (132,29m²)
Aantal decoren: 12
Slijtvastheid: IP ≥ 4.000
Slagvastheid: IC2
Effect van Castor Chair: Geen schade of zichtbare verandering in verschijning
Compatibel met vloerverwarming: Ja
Brandwerendheid: Cfl – s1
Formaldehyde: E1
Gladheid: DS
Loc strength: Lange zijde >550 kg/m / korte zijde >850 kg/m
Thermische weerstand: 0,11 m² K/W
Diktezwelling: ≤ 10%

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van