BerryAlloc Barata 5179-3179 Elegant Licht Eiken

De BerryAlloc Barata vloer is een zeer natuurlijk ogende laminaat vloer in een XXL uitvoering. Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat 5179-3179 Elegant Licht Eiken
  • Normaal: € 21,95 Nu: € 18,65 per m²
  • 2,44 m² per pak (prijs/pak: € 45,51)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Barata 5179-3179 Elegant Licht Eiken

  • -
  • 20
  • Elegant Licht Eiken
  • Middenbruin
  • 32
De BerryAlloc Barata vloer is een zeer natuurlijk ogende laminaat vloer in een XXL uitvoering. Met zijn 203.2 cm lengte en 24 cm breedte heeft u een prachtig formaat wat optimaal tot zijn recht komt in grotere ruimtes. Door zijn 8 mm dikte en zijn gebruikersklasse 32 is de BerryAlloc Barata prima geschikt voor woonkamer gebruik.

Let op: doordat de BerryAlloc Barata enkel voor de Nederlandse markt geproduceerd wordt zit deze in een andere verpakking dan u gewend bent van BerryAlloc. Deze zit namelijk in een verpakking van Trendline XXL, de laatste 4 cijfers van de kleurcode komen overeen waarmee de serie te controleren is.

Technische specificaties:
Afmetingen (lxb): 2032 mm x 240 mm
Dikte: 8 mm
V-Groef: 4V
Gebruikersklasse: 23 - 32
Pakinhoud: 2.44 m2
Vloerverwarming: Ja
Garantie: 20 jaar

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van