Balterio Urban Wood 051

De Balterio Urban Wood is een kwaliteit laminaat vloer die kenmerkend is door zijn uitstraling en structuur. Lees meer
  • Laminaat 051
  • 22,95 per m²
  • 2,16 m² per pak (prijs/pak: € 49,57)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Balterio Urban Wood 051

  • -
  • 32
  • 25
  • Beige
  • -
De Balterio Urban Wood is een kwaliteit laminaat vloer die kenmerkend is door zijn uitstraling en structuur. Door het unieke kliksysteem is deze laminaatvloer gemakkelijk te installeren en eenvoudig zelf te leggen.Voor installatie van dit laminaat heb je dan ook weinig gereedschap nodig. De Balterio Urban Wood onderscheid zich door de afmetingen van de planken. De breedte van de Urban Wood serie is 190,5 mm, de lengte is 1257 mm en de dikte is 8 mm. Deze laminaatvloer is duurzaam en heeft een gebruiksklasse van 32 en deze vloer kan zowel in de slaapkamer, woonkamer, keuken als in commerciele ruimtes gelegd worden. Met de juiste ondervloer is deze ook geschikt voor appartementen. Ook in combinatie met vloerverwarming/vloerkoeling is deze laminaat vloer geen enkel probleem. U krijgt dan ook volledige fabrieksgarantie op deze vloer. Dagelijks houden wij de markt in de gaten en hanteren dan ook de beste prijs zodat u een goedkope laminaat vloer heeft.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van