Balterio Tradition Quattro Newport Mahonie - TQ 437 Liberty Oak

Deze levendige Newport Mahonie laminaatvloer maakt deel uit van de 13-delige kwaliteitscollectie Tradition Quattro van Balterio. Lees meer
 • Laminaat TQ 437 Liberty Oak
 • 24,95 per m²
 • 1,91 m² per pak (prijs/pak: € 47,57)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Of kies je voor een Savensa laminaatvloer?
Vergelijk zelf
 • Gemiddeld 23% goedkoper
 • Binnen 1 à 2 dagen in huis
 • Aanbevolen door professionals

Balterio Tradition Quattro Newport Mahonie - TQ 437 Liberty Oak

Gebruiksklasse: 32
Groeven: 4
Lengte plank: 1261 mm
Breedte plank: 189 mm
Dikte plank: 9 mm
€ 24,95 Nu: € 24,95 per m²
Savensa 8 mm V4, 19 breed aquastop SCA541002 Dale Oak Smoked
Gebruiksklasse: 32
Lengte plank: 0 mm
Breedte plank: 0 mm
Dikte plank: 0 mm
€ 24,95 Nu: € 21,95 per m²
Je bespaart : 12% (€ 3,00 per m²)
Bekijk vloer

Balterio Tradition Quattro TQ 437 Liberty Oak Newport Mahonie

 • Click laminaat
 • 4
 • 1
 • 25
 • 32
 • Mahonie
 • Newport Mahonie
 • Beige
Deze levendige Newport Mahonie laminaatvloer maakt deel uit van de 13-delige kwaliteitscollectie Tradition Quattro van Balterio. Het uniclic systeem zorgt voor een eenvoudige plaatsing van een stevige, mooie ondergrond. Tradition Quattro is uitermate geschikt voor de belopen vertrekken en vormt zodoende een uiterst betaalbare langetermijninvestering.De Newport Mahonie planken hebben een verfijnde, voelbare houtstructuur en zijn haast niet te onderscheiden van een houten vloer. Het zorgt voor een natuurlijk en modern interieur. De planken zijn 1261 millimeter lang, 189 millimeter breed en 9 millimeter dik. Deze dikte zorgt eveneens voor het geluid en gevoel van een massief houten vloer. Verder is elke plank voorzien van een subtiele micro v-groef aan alle 4 de zijden. Zo wordt diepte in de vertrekken gecreëerd. Naast het feit dat de Newport Mahonie uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming.Balterio vloeren zijn van uiterst duurzame klasse. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Tradition Quattro vloeren van Balterio geleverd worden met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend maakt de variant Newport Mahonie deel uit van een stevige, betrouwbare serie.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van