Balterio Tradition Elegant V4 705

Deze traditionele - ruimtelijke vloer maakt deel uit van de 13-delige kwaliteitscollectie Tradition Elegant V4 van Balterio. Lees meer
  • Laminaat 705
  • 24,95 per m²
  • 1,92 m² per pak (prijs/pak: € 47,95)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Balterio Tradition Elegant V4 705

  • -
  • -
  • 32
  • 25
  • Beige
Deze traditionele - ruimtelijke vloer maakt deel uit van de 13-delige kwaliteitscollectie Tradition Elegant V4 van Balterio. Het uniclic systeem zorgt voor een mooie en eenvoudige plaatsing van een stevige laminaatvloer. Tradition Elegant is uitermate geschikt voor de belopen vertrekken en vormt zodoende een uiterst betaalbare langetermijninvestering.De - vloer bestaat uit anti-statische planken met een verfijnde, voelbare houtstructuur en is zodoende haast niet te onderscheiden van een massief houten vloer. De planken zijn 1261 millimeter lang, 189 millimeter breed en 9 millimeter dik. Deze dikte zorgt eveneens voor het geluid en gevoel van een massief houten vloer. De matlook planken zijn voorzien van een subtiele microgroef aan alle 4 de zijden. De moderne vloer is zeer toepasbaar voor vertrekken als woonkamer, kantoor en slaapkamer. Naast het feit dat de - uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming.Balterio vloeren zijn van uiterst duurzame klasse. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Tradition Elegant vloeren van Balterio geleverd worden met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend maakt de variant - deel uit van een stevige, betrouwbare serie.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van