Balterio Pure Stone 644

De - laminaattegel maakt deel uit van de 3-delige collectie Pure Stone van Balterio. Lees meer
 • Laminaat 644
 • 26,95 per m²
 • 1,87 m² per pak (prijs/pak: € 50,43)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Balterio Pure Stone 644

 • Micro 4
 • Click laminaat
 • 1
 • -
 • -
 • 25
 • 32
 • Beige
De - laminaattegel maakt deel uit van de 3-delige collectie Pure Stone van Balterio. Bij deze kwalitatieve laminaatvorm is een authentiek reliëf van natuursteen toegepast. Het uniclic systeem zorgt voor een mooie en eenvoudige plaatsing van een stevige vloer. Pure Stone is uitermate geschikt voor de belopen vertrekken en vormt zodoende een uiterst betaalbare langetermijninvestering.De - bestaat uit langwerpige tegels met een handige microgroef aan alle vier de zijden. De tegels zijn groter dan gewoonlijk. Door middel van een dikte van 8 millimeter, lengte van 1192 millimeter en een breedte van maarliefst 392 millimeter, wordt een ruimtelijke, rustige en moderne sfeer gecreëerd. Deze vormgeving maakt deze natuursteentegel zeer geschikt voor vertrekken als woonkamer, keuken en slaapkamer. Naast het feit dat de vloeren uitermate welgekozen zijn voor intensief gebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming.Ook zijn Balterio vloeren uiterst duurzaam. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Pure Stone vloeren van Balterio geleverd worden met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend maakt de variant - deel uit van een stevige, betrouwbare serie.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van