Balterio Magnitude Zwartgeblakerde Eik - 580

Deze traditionele Zwartgeblakerde Eik ruimtelijke vloer maakt deel uit van de 10-delige kwaliteitscollectie Magnitude van Balterio. Lees meer
 • Laminaat 580
 • 26,95 per m²
 • 2,15 m² per pak (prijs/pak: € 58,27)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Of kies je voor een Savensa laminaatvloer?
Vergelijk zelf
 • Gemiddeld 23% goedkoper
 • Binnen 1 à 2 dagen in huis
 • Aanbevolen door professionals

Balterio Magnitude Zwartgeblakerde Eik - 580

Gebruiksklasse: 32
Groeven: Micro groef V4
Lengte plank: 1261 mm
Breedte plank: 189 mm
Dikte plank: 8 mm
€ 26,95 Nu: € 26,95 per m²
Savensa 8 mm V5, 33 breed aquastop SKS54870 Shale Black
Gebruiksklasse: 32
Lengte plank: 0 mm
Breedte plank: 0 mm
Dikte plank: 0 mm
€ 26,95 Nu: € 24,95 per m²
Je bespaart : 7% (€ 2,00 per m²)
Bekijk vloer

Balterio Magnitude 580 Zwartgeblakerde Eik

 • Micro groef V4
 • Click laminaat
 • 1
 • -
 • Zwartgeblakerde Eik
 • 25
 • 32
 • Beige
Deze traditionele Zwartgeblakerde Eik ruimtelijke vloer maakt deel uit van de 10-delige kwaliteitscollectie Magnitude van Balterio. Het uniclic systeem zorgt voor een eenvoudige plaatsing van een stevige, mooie laminaatvloer. Magnitude is uitermate geschikt voor de belopen vertrekken en vormt zodoende een uiterst betaalbare langetermijninvestering.De Zwartgeblakerde Eik vloer bestaat uit anti-statische planken met een verfijnde, voelbare houtstructuur en is haast niet te onderscheiden van een eiken houten vloer. Het zorgt voor een natuurlijk en modern interieur. De planken zijn 1261 millimeter lang, 189 millimeter breed en 8 millimeter dik. De matlook planken zijn voorzien van een subtiele microgroef aan alle 4 de zijden. Zo wordt diepte in de vertrekken gecreëerd. Naast het feit dat de Zwartgeblakerde Eik uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming.Balterio vloeren zijn van uiterst duurzame klasse. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat.Balterio geeft tot 25 jaar garantie
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van