Balterio

Balterio Grandeur laminaat

Deze levendige laminaatvloer, de Grandeur van Balterio, is met recht het beste laminaat uit de Balterio collectie. Het uniclic systeem zorgt voor een eenvoudige plaatsing van een stevige, mooie ondergrond. Grandeur is uitermate geschikt voor de belopen vertrekken en vormt zodoende een zeer betaalbare langetermijninvestering. U kunt kiezen tussen acht uiteenlopende kleursoorten. Champagne eik en oude Franse eik zijn hier voorbeelden van.

De antistatische planken hebben een verfijnde, voelbare houtstructuur en zijn nagenoeg niet te onderscheiden van een massieve parketvloer. De matglanzende planken zijn maarliefst 2039 millimeter lang, 238 millimeter breed en 9 millimeter dik. Deze dikte zorgt draagt bij aan het geluid en gevoel van een massief houten vloer. Verder is elke plank voorzien van een subtiele micro v-groef aan alle 4 de zijden. Zo wordt diepte in vertrekken als woonkamer en loft gecreëerd. Naast het feit dat de vloer uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. 

Balterio vloeren zijn van uiterst duurzame klasse. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Grandeur vloeren van Balterio geleverd worden met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie.  
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van