Balterio Dolce 751

De - laminaatvloer maakt deel uit van de nieuwe 8-delige collectie Balterio Dolce. Lees meer
 • Laminaat 751
 • 16,95 per m²
 • 2,43 m² per pak (prijs/pak: € 41,14)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Of kies je voor een Savensa laminaatvloer?
Vergelijk zelf
 • Gemiddeld 23% goedkoper
 • Binnen 1 à 2 dagen in huis
 • Aanbevolen door professionals

Balterio Dolce 751

Gebruiksklasse: 32
Lengte plank: 0 mm
Breedte plank: 0 mm
Dikte plank: 0 mm
€ 16,95 Nu: € 16,95 per m²
Savensa 8 mm V2, 19 breed SC541005 Spanish Oak
Gebruiksklasse: 32
Lengte plank: 1291 mm
Breedte plank: 193 mm
Dikte plank: 8 mm
€ 20,95 Nu: € 16,95 per m²
Je bespaart : 0% (€ 0,00 per m²)
Bekijk vloer

Balterio Dolce 751

 • -
 • 32
 • 20
 • 1
 • Beige
 • -
De - laminaatvloer maakt deel uit van de nieuwe 8-delige collectie Balterio Dolce. Deze kwalitatieve laminaatvloeren hebben de uitstraling van echt parket door een natuurlijke look en matte structuur. Het clickXpress systeem zorgt voor een mooie en eenvoudige plaatsing van een stevige en naadloze vloer. Dolce is de ultieme vloer voor de belopen vertrekken voor een modern of juist klassiek interieur. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.De - bestaat uit antistatisch laminaat van 7 millimeter dik, 1261 millimeter lang en 192.5 millimeter breed, met een voelbare structuur. Deze doordachte vormgeving maakt dit clicklaminaat zeer geschikt voor vertrekken als woonkamer, keuken en slaapkamer. Naast het feit dat de vloeren uitermate welgekozen zijn voor intensief gebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming.Balterio vloeren zijn uiterst duurzaam. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De planken zonder groeven zorgen voor een totaal egaal oppervlak. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Balterio geleverd worden met 20 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend maakt deze variant - deel uit van een stevige, betrouwbare serie vloeren.Balterio geeft tot 25 jaar garantie
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van