Balterio

Balterio: vloeren van uiterst duurzame klasse. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat.

Stijl
Verschillende mensen, verschillende smaken, verschillende stijlen. Omdat uw huis uw persoonlijkheid weerspiegelt, bieden wij u een uitgebreid assortiment aan designs, afwerking en structuren.

Kwaliteit
Een Balterio vloer kopen is een investering op lange termijn. Omdat we geloven in de combinatie van hoogwaardige materialen met de beste vakkennis, bieden we zelfs levenslang (beperkt tot 33 jaar) garantie op een aantal collecties.

Eenvoud
Innovatieve installatiesystemen zorgen ervoor dat onze laminaatvloeren heel gemakkelijk kunnen worden geinstalleerd. Voor meer gebruiksgemak hebben we het vereiste onderhoud tot een minimum beperkt. Al onze vloeren zijn slijtage-, vocht-, en vlekbestendig. 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van