Ambiant Massive Collection Sion

De vloeren uit de Massive serie zijn robuust en stoer. Lees meer

Ergens anders goedkoper gezien? wij hanteren 100% laagste prijs

  • Laminaat Sion
  • 19,95 per m²
  • 2,69 m² per pak (prijs/pak: € 53,75)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Massive Collection Sion

  • Sion
  • 32
  • 25
  • -
  • Beige
  • 2V
  • Pushdown
De vloeren uit de Massive serie zijn robuust en stoer. Dit word extra versterkt door de lange en brede planken. De matte afwerking zorgt voor een stoer effect. De serie bestaat uit 6 kleuren, zo is er voor veel verschillende interieurs een passende robuuste vloer. Dankzij het click systeem zijn de vloeren gemakkelijker te leggen en volstaat het met een goede ondervloer. U kunt er voor kiezen om de vloer zelf te leggen, maar wij bieden ook een leg service. Meer informatie hierover vindt u bij het kopje montageteam.

Productspecificaties
Structuur: Natuurgetrouw
Clicksysteem: Pushdown
Inhoud: 2.694 m²
Lengte: 138.0 mm
Breedte: 24.4 mm
Dikte: 8 mm
Vloerverwarming: Ja
Velling: 2
Gebruiksklasse: AC4 - klasse 31
Fabrieksgarantie: 25 jaar

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van