Ambiant Coast Collection Beverly

De Ambiant Coast Collection Sonoma heeft de uitstraling van een massieve planken vloer dankzij de 4-V groef met lichte zijden. Lees meer

  • Laminaat Beverly
  • 18,95 per m²
  • 2,00 m² per pak (prijs/pak: € 37,82)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Coast Collection Beverly

  • 32
  • 20
  • Beige
  • Beverly
  • -
De Ambiant Coast Collection Sonoma heeft de uitstraling van een massieve planken vloer dankzij de 4-V groef met lichte zijden. Dat maakt de Ambiant Coast Collection Sonoma een mooi alternatief voor een massief houten of stenen vloer. De Ambiant Coast Collection laminaat vloer is slijtvast en onderhoudsarm dankzij de niet-poreuze en hygiënische toplaag. Deze laminaat vloer wordt beschermd door een bijzonder slijtvaste toplaag van kunststof voorzien van reliëf wat de Coast Collection levensecht maakt.


Productspecificaties
Structuur: Overall
Clicksysteem: Pushdown
Inhoud: 1.996 m²
Lengte: 1286 mm
Breedte: 194 mm
Dikte: 8 mm
Vloerverwarming: Ja
Velling: 4V
Gebruiksklasse: 23 - 32
Fabrieksgarantie: 20 jaar

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van