Ambiant Vintage Orange 170x230 Oranje

  • Oud en toch nieuw. Dat is de beste beschrijving voor de Vintage collectie.
  • 170
  • 230
  • 5
  • 4
  • 100
  • Koop Brinker Vintage Collectie | vloerkledenvoordelig.nl | 7600 m² showroom | Uit voorraad leverbaar | Laagste Prijs Garantie
  • 100

Dit Vintage laagpolige vloerkleed maakt deel uit van een 13-delige Brinker Carpets collectie: een zeer elegante, authentieke serie. De zeer uiteenlopende tinten zorgen samen met het materiaalgebruik voor dit authentieke en warme effect. De tapijten worden vervaardigd uit oude Oosterse tapijten; oud en toch nieuw. Geen enkel tapijt is hetzelfde, allen hebben een uniek karakter. De tapijten zijn diverse keren bewerkt en opnieuw geverfd. Samen met de patchwork afwerking is dit tapijt een absolute blikvanger. De dessins zijn bovendien zeer geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur.

 

Het tapijt bestaat uit een mix van verschillende draden. In het begin kan bij gebruik zodoende een enkele draad loslaten. Dit doet echter geen afbreuk aan de hoge kwaliteit. Juist het feit dat het op deze manier gecreëerd wordt zorgt ervoor dat de uitstraling van elk individueel tapijt uniek is. Bovendien is het tapijt dermate vol en dik dat een uitvallende pool geen afbreuk doet aan het geheel. Het zorgt daarentegen voor een luxe sfeer en een warm gevoel aan de voeten.

 

Er zijn drie verschillende formaten verkrijgbaar. Deze lopen uit een van een beleefde 1,7 bij 2,3 meter tot het royale formaat van 2 bij 3 meter. De tapijten zijn uitermate onderhoudsvriendelijk. Daarnaast ook verkrijgbaar in een ronde versie. Voor meer specifieke informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Behalve voor een verrijking van het interieur, zorgen deze Vintage kleden voor lagere energiekosten en betere akoestiek. Al met al vormt deze blikvanger een gefundeerde langetermijninvestering.

Bent u geïnteresseerd in een vloerkleed van Brinker? U kunt de hele collectie van ​Brinker bekijken op onze website
Wilt u het kleed in het 'echt' bekijken? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms in Utrecht of Cuijk (u kunt voor de zekerheid even contact opnemen met ons of op vloerkleed op voorraad is).
Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0485 - 310012 of chat met onze medewerkers. 
Materiaal
oude Oosterse tapijten
Geschikt voor vloerverwarming
ja
Brandbestendig
ja
Geluidsabsorberend
ja
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van