Egger Solution - Walnoten - H2700

Kies een dessin:

Egger Solution

Walnoten - H2700

Deze duurzame Walnoten vloer maakt deel uit van de 7-delige serie Egger Solution. Lees meer
  • Laminaat H2700
  • Normaal: € 15,95 Nu: € 13,25 per m²
  • 2,48 m² per pak (prijs/pak: € 32,86)

Product toegevoegd aan winkelwagen


Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Egger Solution - Walnoten - H2700

  • Walnoot
  • Walnoten
  • 31
  • 15
  • Click laminaat
  • Middenbruin
Deze duurzame Walnoten vloer maakt deel uit van de 7-delige serie Egger Solution. De designs lopen uiteen van Eiken Rustiek tot Europese Lariks en laten zich allen en in een handomdraai leggen dankzij de clickmethode zonder gebruik van lijm.

De lengte van een plank bedraagt 1292 millimeter en daarbij is hij 192 millimeter breed. Het laminaat is antistatisch en heeft een dikte van zeven millimeter. Het oppervlak is eenvoudig te onderhouden. Deze vloer is te plaatsen in combinatie met vloerverwarming.

Solution laminaatvloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de productontwikkeling is bijzonder veel aandacht geschonken aan intensief dagelijks gebruik in privé- en zakelijke ruimten. Zo blijft een Egger-vloer in uitstekende conditie tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Solution Walnoten geleverd wordt met 15 jaar garantie. Al met al een zeer betaalbare langetermijninvestering.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van
XLaten leggen was nog nooit zo goedkoop
Laminaat leggen vanaf € 7,50 p/m² Klik hier!