Balterio Stretto - Ambiance Eik - 707

Kies een dessin:

Balterio Stretto

Ambiance Eik - 707

De Ambiance Eik laminaatvloer maakt deel uit van de nieuwe 12-delige collectie Balterio Stretto. Lees meer
 • Laminaat 707
 • Gratis ondervloer!
 • Normaal: € 22,95 Nu: € 17,85 per m²
 • 2,03 m² per pak (prijs/pak: € 36,25)
Gratis ondervloer

Product toegevoegd aan winkelwagen


Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Balterio Stretto - Ambiance Eik - 707

 • micro 4zijdig
 • Click
 • 1
 • Eik
 • Ambiance Eik
 • 25
 • 32
 • Beige
De Ambiance Eik laminaatvloer maakt deel uit van de nieuwe 12-delige collectie Balterio Stretto. Deze kwalitatieve laminaatvloeren zijn door hun vormgeving haast niet te onderscheiden van een massief houten vloer. Het uniclic systeem zorgt voor een mooie en eenvoudige plaatsing van een stevige vloer. Stretto is de ultieme vloer voor de belopen vertrekken en vormt zodoende een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

De Ambiance Eik bestaat uit antistatische planken met een handige v-groef aan alle zijden. De planken zijn iets smaller dan gewoonlijk. Met een voelbare structuur van 8 millimeter dik, 1263 millimeter lang en 134 millimeter breed, wordt een verfijnde en elegante sfeer gecreëerd. Deze vormgeving maakt dit clicklaminaat zeer geschikt voor vertrekken als woonkamer, keuken en slaapkamer. Naast het feit dat de vloeren uitermate welgekozen zijn voor intensief gebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming.

Balterio vloeren zijn uiterst duurzaam. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een noemenswaardige kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze Stretto vloeren van Balterio geleverd worden met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend maakt de variant Ambiance Eik deel uit van een stevige, betrouwbare serie.

Vloerenvoordelig.nl opereert volledige los van het Balterio Dealernetwerk. Er is noch een officiële distributierelatie noch een commerciele relatie tussen de producent van Balterio en Vloerenvoordelig.nl. Lees meer
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van